Baggrund

Uddannet clairvoyant rådgiver på Maya Fridans Clairvoyanceskole i 2019.

Uddannet i kropsorienteret spirituel psykoterapi på Institut for Spirituel Psykoterapi i 2015.

Uddannet historiefortæller for børn og unge fra The International School of Storytelling, England i 2012 og er trænet i intuitiv og helbredende historiefortælling.

Startede den åbne kvindegruppe Heart Women i 2008.

Har arbejdet med kvindegrupper siden 2007.

Fra 2005-2007 skrev og instruerede jeg to kortfilm der begge beskæftiger sig med emnerne unge piger, grænser og intimitet.

Grunduddannelse i Gensidig Terapi i 2003.

Div. træning indenfor healing, bevidsthed, kvindevisdom og shamanisme siden barnsben frem til nu hos bl.a. ShantiMayi, Marzcia Techau, Charlotte Norell og Anette Høst.

Privat

Jeg er født og opvokset i København, men har altid følt mig mest hjemme i naturen og var hele min barndom velsignet med at bo et sted med en have, jeg kunne lege og drømme mig væk i. Som ung voksen blev længslen efter naturen så stærk, at jeg efter nogle intense år i filmbranchen vendte byen ryggen og drog på en omfattende søgen efter en dybere forbindelse til mig selv og moder natur.

Jeg har siden min første datter blev født i 2016 gået hjemme og er nu i færd med at finde den gyldne balance mellem at være fuldtidsmama og samtidig nære og følge mit kald som skabende kvinde.